• ΕΚΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΤΟΥ ΜΕΙΚΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΦΩΝΗ”

    images

    Τις τελευταίες μέρες, η εφημερίδα “Φωνή της Μεσσηνίας” και ο δημοσιογράφος κ. Θανάσης Τσαμούλης, με μιά σειρά δημοσιευμάτων, αποκάλυψαν το όργιο της παρανομίας και αυθαιρεσίας, που ξεκίνησε στο δάσος της Ελαίας από την δεκαετία του ’50 από τον κ. Κανελάκη και συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τον κ. Παππά και την εταιρία του.

    Αποκορύφωμα των αποκαλύψεων, είναι η μελέτη του Μεικτού Κλιμακίου Ελέγχου που εντοπίζει μία προς μία τις παρανομίες και αποτελεί αληθινό κόλαφο για τα συμφέροντα που δρουν στην περιοχή, τους υποστηριχτές και τους προστάτες τους.

    Για την ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας και όλων των φίλων του δάσους και της παραλίας της Ελαίας, σας παραθέτουμε την μελέτη με την υπόσχεση ότι τις προσεχείς μέρες, ο σύλλογος μας θα εκδώσει ανακοίνωση για να τοποθετηθεί ολοκληρωμένα τόσο σε ό,τι αφορά τα εν λόγω δημοσιεύματα, όσο και για να προσθέσει νέα στοιχεία για την υπόθεση και να συντονίσει τις δράσεις του με βάση τα νέα δεδομένα όπως διαμορφώνονται.

    Διαβάστε το πλήρες άρθρο της Φωνής και την έκθεση-καταπέλτη, εδώ:       http://fonimess.blogspot.gr/2014/07/blog-post_63.html?spref=fb